Quality HorseTransport With A Smile

Happy Equine Transport

Horse transport with a smile

Hulp bij papierwerk

Comfortabele reis

blijf op de hoogte van a tot z

Paardenwelzijn op nr. 1 

Voordat u uw paard aan ons toe vertrouwt, kunnen wij ons goed voorstellen dat u op de hoogte wilt zijn van onze werkwijze. Voorop gesteld staat dat wij het welzijn van uw paard(en) zeer belangrijk vinden. De chauffeur kan voorin de cabine de paarden zien door middel van een ingebouwde camera. Onze vrachtwagen is voorzien van zeer ruime vakken waar de paarden in staan. Ieder schot is uiteraard voorzien van een zachte rubbere mat aan de onderkant en kussens aan de zijkanten. De paarden kunnen de gehele reis naar buiten kijken door de ramen en krijgen zo doende ook frisse lucht. Tevens is er ruim voldoende ruimte voor goed gevulde hooi netten, het voeren van krachtvoer onderweg en het aanbieden van drinkwater. De laadklep loopt in een comfortabele hoek waardoor uw paard niet op de klep hoeft te springen of een stijle helling dient op te lopen. 

Voordat de reis begint 

moet er natuurlijk nog veel gebeuren! Om te beginnen moet er veel papierwerk in orde gemaakt worden en hier helpen wij u graag mee! Mogelijk moet uw paard ook in quarantaine en ook hier adviseren wij u graag in. 

Als de dag van vertrek aangebroken is, zal onze chauffeur uw paard(en) komen ophalen op een ruim van te voren afgesproken locatie en tijdstip. U heeft alle tijd om de informatie over uw paard over te dragen aan onze chauffeur. 

Onze chauffeurs lassen zeer geregeld een pauze in om het welzijn te controleren. Mocht de reis meerdere dagen in beslag nemen, zullen wij ten allen tijden onderweg een goed en luxe tussen-verblijf zoeken zodat uw paard van de vrachtwagen kan, lekker kan rollen en daarna de nacht kan doorbrengen in een fijne stal. Uiteraard houden wij u gedurende de hele rit uitgebreid op de hoogte. 

Het is een spannende stap om uw paard(en) op transport te zetten naar een ander land. Happy Equine Transport maakt het wat makkelijker voor u én uw paard. 

Meer informatie?

Uw paard(en) zijn een van de meest kostbare bezitting die u heeft. Zowel financieel als emotioneel en dat begrijpen wij als geen ander. Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.